Un blogger militar a fost ucis, iar 25 persoane au fost rănite în urma unei explozii într-o cafenea din centrul orașului Sankt Petersburg din Rusia, a anunțat agenția rusă de presă TASS, preluat de Sky News.

Povestea e din filmele cu spioni. Vladlen Tatarsky era in seara asta la o cafenea din St. Petersburg, unde avea de tinut un speech la o intalnire cu cetateni (putem presupune) cu preocupari similare.
La un moment dat in club a aparut o tanara care s-a recomandat drept Nastya, artist plastic, si care le-a povestit celor prezenti ca a pregatit o opera de arta in onoarea Operatiei Militare Speciale si ca, pana e gata asta, are un bust cadou pentru Tatarsky. Chiar bustul lui!
Zis si facut: oamenii astuia au ingitit galusca, au luat bustul si l-au prezentat omului, care l-a intampinat cu mult entuziasm. Gasiti un video cu momentul in care apare bustul in primul comentariu.
https://twitter.com/wartranslated/status/1642578969256919040?
Nu stim exact cat a trecut de la bucuria de a primi propriul bust si pana la deces. Cert este ca bustul avea in el cam 200 de grame de dinamita si-a eplodat in apropierea lui Tatarsky, care a murit pe loc. Alte aproape 20 de persoane au fost ranite.
In primul comentariu, al doilea video, gasiti momentul exploziei, care a spart toate geamurile cafenelei. Apropos, patronul localui este acelasi cu seful Wagner, Prigozin. Coincidenta, clar!
Pe twitter lumea speculeaza: l-au lichidat serviciile rusesti, devenise prea obraznic? Se stie ca deja multi bloggeri militari rusi au inceput sa critice felul in care e dus razboiul: nu pentru ca le-ar pasa de ucraineni, ci pentru ca ii enerveaza ca nu castiga.
In rest, Tatarsky s-a facut remarcat in septembrie anul trecut cand a zis ca …
Dar mai bine va uitati in primul comentariu, la al treilea video. N-as vrea sa-i repet eu aici ineptiile. Caci era un inept.
Despre morti, numai de bine? In cazul asta nu.

Descoperă mai multe la Moldova 🇲🇩 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns