Sergiu Mocanu şi Dorin Chirtoacă şi-au prezentat la Punctul pe AZi soluţiile pentru consolidarea mişcării unioniste în Republica Moldova

0
1109

În cadrul emisiunii „Punctul pe AzI” de la postul TVR MOLDOVA, liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu şi preşedintele PL Dorin Chirtoacă şi-au prezentat soluţiile pentru consolidarea unei mişcări unioniste în Republica Moldova.

Sergiu Mocanu a precizat că, după alegerile parlamentare din 15 martie care vor avea loc în circumscripţia 38 Hânceşti, speră că se va putea discuta cu toate formaţiunile unioniste din Republica Moldova.

„În data de 16 martie, sperăm să stăm de vorbă. Sper ca toată retoria triumfalistă să dispară şi să îşi însuşească lecţia, pentru că nu şi-au însuşit-o la alegerile locale”, a spus liderul Mişcării Antimafie.

Sergiu Mocanu a îndemnat pe toţi „să coboare cu picioarele pe pământ”.

„Mişcarea Antimafie nu are orgolii şi nu şi-a pus niciun candidat. Pentru prezidenţiale spunem la fel – vrem un candidat comun al unioniştilor”, a spus Sergiu Mocanu.

La rândul lui, liderul PL Dorin Chirtoacă a spus că, la alegerile prezidenţiale, va fi un candidat comun al Mişcării Politice Unirea.

„Vrem să păstrăm un parteneriat constructiv cu cei de centru-dreapta, pro-europeni, care sunt şi ei un fel de unionişti discreţi, dar care poate mâine vor vota unirea”, a spus Dorin Chirtoacă, care a mai menţionat că mişcarea unionistă trebuie să fie promovată până ajunge la un scor de 30% din opţiunile electorale.

mai mult la  tvrmoldova.md

Descoperă mai multe la Moldova 🇲🇩 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns