Ucraina a străpuns prima linie de apărare a frontului rusesc din sud. General: Trebuie întotdeauna să induci inamicul în eroare

1
139
Forţele ucrainene au străpuns în mod decisiv prima linie de apărare a Rusiei în apropiere de Zaporojie, după săptămâni de deminare minuţioasă a terenului, şi se aşteaptă la o înaintare mai rapidă, pe măsură ce presează a doua linie a frontului, care este mai slabă, a spus generalul ucrainean care conduce contraofensiva din sud, Oleksandr Tarnavski, într-un interviu pentru Observer.
„Acum ne aflăm între prima şi a doua linie de apărare”, a spus Tarnavski pentru Observer. Forţele ucrainene presează de ambele părţi ale breşei şi îşi consolidează poziţia pe teritoriul cucerit în luptele recente, a explicat generalul.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ucraina-a-strapuns-prima-linie-de-aparare-a-frontului-rusesc-din-sud-general-trebuie-intotdeauna-sa-induci-inamicul-in-eroare-2490523


Descoperă mai multe la Moldova 🇲🇩 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Ucrainei pentru inaintareadecisiva in acest razboi de reluare a suveranitatii. Aceasta manifestare de curaj si abilitati tactice, precum si strafulgerarea inteligentei strategice ar trebui sa inspire intreaga lume si sa ii aduca aminte ca fortele lor pot schimba cursul istoriei. Aceasta victorie este relevanta pentru toate persoanele puternice si curajoase care lupta pentru eliberarea suveranitatii tarii lor.

Lasă un răspuns