AcasăBucureștiFugarul Cristian Rizea a rămas fără cetățenia Republicii Moldova și poate fi...

Fugarul Cristian Rizea a rămas fără cetățenia Republicii Moldova și poate fi extrădat – presa de la Chișinău / Ce spune ministerul român al Justiției

-

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din România la Chișinău după ce a fost condamnat pentru corupție, a rămas fără azil politic și fără cetățenia Republicii Moldova, o decizie definitivă în acest sens fiind luată miercuri de către magistrații de la Curtea de Apel Chișinău, scrie deschide.md.
Curtea de Apel Chișinău a respins apelul fostului deputat român Cristian Rizea, care a contestat decizia primei instanței cu privire la retragerea cetățeniei Republicii Moldova pe care o deține, relatează și Radio Chișinău.
Potrivit purtătoarei de cuvânt a Curții de Apel Chișinău, Octeabrina Popa, instanța a respins și apelul privind acordarea azilului în Republica Moldova.
Reamintim că fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost condamnat definitiv în 2019 la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor, el fugind în Republica Moldova.
Următorul termen fixat de autoritățile din Moldova în dosarul de extrădare a lui Cristian Rizea este 28 ianuarie 2022, informația fiind obținută din surse deschise.

/www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Mai multe articole

37.000 de femei lupta pe front contra invadatorilor in Ucraina. Peste...

Prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a anuntat vineri ca 37.000 de femei sunt in armata ucraineana, iar peste 1.000 de femei au devenit...