AcasăMoldovaPremierul Republicii Moldova s-a declarat împotriva negocierilor directe cu liderul Transnistriei

Premierul Republicii Moldova s-a declarat împotriva negocierilor directe cu liderul Transnistriei

-

Partea transnistreană nu foloseşte formatele existente pentru negocieri, a remarcat Natalia Gavriliţă. Premierul a mai spus că nu crede în sinceritatea scrisorilor trimise de liderii Transnistriei.

Natalia Gavriliţă, prim-ministrul Moldovei, s-a arătat sceptică în ceea ce priveşte propunerea liderului nerecunoscutei Transnistrii, Vadim Krasnoselsky, de a discuta despre o soluţionare cuprinzătoare a conflictului dintre cele două maluri ale Nistrului în cadrul unei întâlniri personale cu preşedintele republicii, Maia. Sandu. Comentând această iniţiativă într-un interviu acordat joi la postul de televiziune Moldova 1, ea şi-a propus să se discute aceste probleme la nivel interministerial.

„Regretăm că partea transnistreană nu foloseşte formatele existente pentru negocieri, dar a decis să vină direct cu aceste scrisori”, a spus Gavriliţa, menţionând că aceste probleme sunt tratate de Biroul Reintegrare al Guvernului Republicii Moldova, precum şi de grupuri de lucru interministeriale mixte.

Citeste mai mult: adev.ro/r4yljl

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Mai multe articole

37.000 de femei lupta pe front contra invadatorilor in Ucraina. Peste...

Prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a anuntat vineri ca 37.000 de femei sunt in armata ucraineana, iar peste 1.000 de femei au devenit...