ULTIMA ORĂ! Natalia Gavriliță – este propunerea președintei Sandu la funcția de premieră al R. Moldova

0
657

Natalia Gavriliță este propunerea președintei Maia Sandu la funcția de premier al R. Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi, 27 ianuarie, în cadrul unui briefing de presă de către președinta R. Moldova, Maia Sandu.

Am luat decizia astăzi să înaintez drept candidat la funcția de prim-ministru pe Natalia Gavriliță, un om în care am încredere, o profesionistă integră și responsabilă. I-am dat doamnei Gavrilita sarcina sa creeze echipa guvernamentală și să pregătească un program de guvernare axat pe dezvoltarea economică și pe curățarea instituțiilor statului de corupție.

În continuare consider că alegerile parlamentare anticipate sunt singura cale pentru a ieși din impasul politic în care ne-am pomenit. Cetățenii trebuie să aibă dreptul să-și aleagă deputații și să se facă o majoritate responsabilă care să lucreze în următorul parlament în interesul cetățenilor. Acum fracțiunile din parlament vor avea posibilitatea ca să demonstreze dacă cu adevărat își doresc alegeri parlamentare anticipate sau dacă umblă cu minciuni și încearcă să pună capcane”, a declarat Sandu.

ULTIMA ORĂ! Natalia Gavriliță – este propunerea președintei Sandu la funcția de premieră al R. Moldova

Lasă un răspuns