CramaMircesti.md

vincuvin.shop:

Vin roșu sec, cupaj din două soiuri deosebite de struguri. Soil autohton Feteasca Neagă este predominant în acest vin și are o proporție de 83%, acompaniat de soiul georgian Saperavi cu 17%. Vinul are o culoare roșie intensă. Se recomandă consumarea din pahare de timp Bordeaux. Arome intense afine, vișine negre, piper negru, vanilie, corp plin și foarte condimentat. Cupajul a fost ținut timp de 12 luni în butoaie de stejaj și păstrat în sticle înainte de comercializare. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 5 ani. Se recomandă asocierea culinară cu carne de vită, miel la grătar, gulaș de porc sau mousse de ciocolată. Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din satul Mircești, din centrul Moldovei, aflate la o altitudine de 300 m. Panta îndreptată spre sud-est, cu înclinație de 8 grade. Se recomandă decantarea vinului, înainte de consumare. Ediție limitată de 3744 sticle.

 

Vin alb sec, produs 100% din struguri selecți de chardonnay, culeși manual de pe podgoriile din satul Mircești, raionul Ungheni, zona vinocolă cu indicație geografică protejată Codru. Podgoriile se află la o altitudine de 315 m, cu opantă de înclinare de 9grade, îndreptate în direcția sud. Vinul a fost maturat “sur lie” timp de 4 luni în vase de inox. Vinul are o culoar galben-pai. Arome de pere și fructe tropicale. Gust catifelat și suav. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 3 ani. Se recomandă asocierea culinară cu preparate de pește, crustacee sau specialități din fructe de mare. Se recomandă racirea vinului, înainte de consumare.

 

Vin alb sec, 100% din strucuri selecți de fetească regală. Vinul are o culoare galben-pai, cu nuanțe verzui. Arome florale. Gust vioi, proaspăt, savuros, foarte plăcut și plin de finețe. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 3 ani. Se recomandă asocierea culinară cu aperitive sau mâncăruri ușoare pe bază de pește, fructe de mare. Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din satul Mircești, din centrul Moldovei, aflate la o altitudine de 320 m. Panta îndreptată spre sud-est, cu înclinație de 6 grade. Se recomandă răcirea vinului, înainte de consumare.

 

Vin roșu sec, 100% din strucuri selecți de Pinot Noir. Vinul are o culoare roșu-maroniu. Se recomandă consumarea din pahare de timp Burgundy. Arome intense de fructe, vișine, căpșuni și vanilie. Gust rotund, delicat și foarte condimentat. Pinot Noirul a fost maturat timp de 12 luni în butoaie de stejaj. Apogeul de consum al acestui vin este deja atins și are un potențial de învechire de minim 5 ani. Strugurii au fost culeși de pe podgoriile din satul Mircești, din centrul Moldovei, aflate la o altitudine de 310 m. Panta îndreptată spre sud-est, cu înclinație de 7 grade. Se recomandă decantarea vinului, înainte de consumare.

sursa :  /www.vincuvin.shop/

Lasă un răspuns