AcasăBucureștiEXCLUSIV: AUR l-a angajat consilier la Camera Deputaților pe Valeriu Munteanu, afacerist...

EXCLUSIV: AUR l-a angajat consilier la Camera Deputaților pe Valeriu Munteanu, afacerist basarabean penal și săgeată a SIS. Profilul unui personaj care a compromis din plin unionismul

-

După ce a dezvăluit AICI că AUR l-a angajat consilier la Senat pe dubiosul Vlad Cubreacov, fost om de casă, ”răpit” de meserie și combinator al agentului FSB Iurie Roșca, Podul.ro atrage atenția cu privire la un nou transfer aurist de dincolo de Prut, problematic din multe puncte de vedere.

E vorba despre controversatul politruc și afacerist Valeriu Munteanu (poreclit, chiar și de apropiați, ”Ivanushka duraciok/ Иванушка дурачок”, adică ”Ivan prostovanul”), pe care AUR l-a angajat consilier la Camera Deputaților. În condițiile în care e deținătorul unei averi deloc de neglijat și are diverse afaceri rentabile (nu toate la suprafață) împreună cu fratele său, Ruslan Munteanu, fost director adjunct al SIS, e destul de ciudat că Valeriu Munteanu (foto sus, împreună cu George Simion, șeful AUR) vine în România și acceptă un salariu modic doar ca să plimbe foi/dosare prin Palatul Parlamentului.

Atragem atenția că Valeriu Munteanu este unul dintre cei mai agresivi și lipsiți de scrupule politicieni ai R.Moldova, fapt dovedit cu prisosință din 2010 până în prezent. A fost vicepreședinte al Partidului Liberal (PL) condus de Mihai Ghimpu, de unde a plecat pe ușa din dos, întrucât nu a fost ales președinte, fiind detestat de majoritatea membrilor PL pentru lipsa de caracter și obediența sa față de Ghimpu.

mai mult la  /www.podul.ro/


Descoperă mai multe la Moldova 🇲🇩 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Mai multe articole

Descoperă mai multe la Moldova 🇲🇩 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura