AcasăChişinăugeneralul KGB, ulterior FSB șeful lojei masonice a Federației Ruse - Alexandr...

generalul KGB, ulterior FSB șeful lojei masonice a Federației Ruse – Alexandr Kondyakov + Vasile Costiuc vânzător de țara și pseudo-unionist

-

Stimați prieteni,

Faceți cunoștință. Pe stîngă il vedeți pe generalul KGB, ulterior FSB, în trecut șeful rezidenturei din Londra, președintele companiei de consultanță politică Novacom, președintele organizației „Alianța Internațională Creștin Ortodoxă”, consilierul lui Vladimir Putin, șeful lojei masonice a Federației Ruse – Alexandr Kondyakov.

Pe dreapta, un vânzător de țara (cu ziua), pretins patriot și pseudo-unionist, agent de influență a lui Vlad Plahotniuc rămas fără stăpân, om cu șapte fețe și un mincinos ordinar, care a prostit sute de mii de moldoveni lipsiți de spirit de observație și gândire critică, pe nume – Vasile Costiuc.

La ultima dezbatere din campania electorală parlamentară de la TVM, vineri, 9 iulie 2021, l-am întrebat personal pe Vasile Costiuc, dacă în anul 2013 a participat la un seminar organizat în incinta unui complex aflat în proprietatea de stat a Federației Ruse
în localitatea Vatutino, regiunea Moscova, la invitația lui Alexandr Kondyakov, general KGB/FSB.

Costiuc s-a făcut verde la față, dar a negat vehement, acuzându-mă de minciună, manipulare, etc.

Astăzi, Vasea Costiuc este una din marionetele care au fost activate pentru a discredita formatorii de opinie incomozi și cel mai important pentru a lovi în mass-media independentă și anume TV8, Jurnal TV și ProTV. Cu alte cuvinte în toți cei care l-au distrus pe Plahotniuc, Dodon și Platon.

Mă adresez către Voi, cei mulți, zeci și sute de mii de oameni care îl urmăriți și îl lăudați pe acest măscărici mincinos – nu vă lăsați prostiți, fiți vigelenți, informați-vă despre oamenii pe care-i susțineți și-i promovați.

Vasea Costiuc a fost servil regimului lui Plahotniuc toți acești ani, pe față, deschis apăra regimul in studiourile posturilor lui Plahotniuc, iar voi, cei mulți și naivi v-ați lăsat atât de ieftin prostiți și l-ați ridicat la nivel de pretins apărător al omului simplu.

Stimați prieteni, nu vă faceți idoli, gândiți cu capu și țineți ochii deschiși, mai ales când „agentul” strigă „prindeți agenții” 🙂

Ps. Această poză a fost făcută între 31 mai – 3 iunie 2013, în complexul sanatorial Vatutino, regiunea Moscova, în cadrul „seminarului” organizat de „Alianța Internațională Creștin Ortodoxă”, condusă de generalul KGB/FSB, Alexandr Kondyakov.

Stefan Gligor

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Mai multe articole

Descoperă mai multe la Moldova ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura