AcasăMaia SanduMaia Sandu, prezentă la Forumul Păcii de la Paris. Prima fotografie publicată...

Maia Sandu, prezentă la Forumul Păcii de la Paris. Prima fotografie publicată de ministrul de Externe

-

În perioada 11-12 noiembrie, președinta Maia Sandu va fi la Paris, Franța, participând și la Forumul Păcii, fiind însoțită de însoțită de Nicu Popescu – ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și Cristina Gherasimov – secretară generală a Președinției.

„Împreună cu doamna președinte Maia Sandu participăm la Forumul Păcii. În fiecare an, începând cu 2018, Forumul Păcii de la Paris a reunit șefi de state și guverne, miniștri, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și ai societății civile, lideri de afaceri și figuri cheie implicați în procesul de consolidare a păcii și cooperării între state. În aceste două zile consolidăm și parteneriatul nostru bilateral cu Franța, a cărei solidaritate am simțit-o prin proiectele de dezvoltare desfășurate în localitățile Republicii Moldova, inclusiv prin sprijinul oferit școlilor și profesorilor noștri. De asemenea, avem o agendă ambițioasă de reforme, realizată prin expertiza instituțiilor franceze de specialitate”, a declarat ministrul Nicu Popescu, publicând și o fotografie.

/www.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Mai multe articole

16 ani de la uciderea jurnalistei Anna Politkovskaia, împușcată chiar de...

Anna Politkovskaia a fost un aprig critic al Kremlinul, mai ales al războiului sângeros din Cecenia şi al liderului său pro-Kremlin Ramzan Kadîrov. Ea...